Χαμένα Τιμολόγια, Παραστατικά και Έγγραφα; Βρείτε τα με τη βοήθειά μας!

Τι μπορείτε να κάνετε αν η εταιρεία σας, λόγω τεχνικών ή άλλου τύπου προβλημάτων, χάσει ορισμένα έγγραφα ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα, χωρίς καν να γνωρίζετε ποια χάθηκαν;

Η εύρεση όσων έχουν χαθεί, με το χέρι ή με τη χρήση παραδοσιακών μεθόδων, θα χρειαζόταν τις περισσότερες φορές εβδομάδες, αν όχι μήνες εργασίας, με τεράστιο κόστος σε ανθρωποώρες και συχνά με πρόστιμα της IRS να ελλοχεύουν…

…εκτός αν απευθυνθείτε σε εκείνους που ξέρουν πώς να συλλέγουν, να φιλτράρουν και να συνδυάζουν δεδομένα, βρίσκοντας πληροφορίες από πολλές διαφορετικές πηγές και φέρνοντας τάξη στο χάος των διαφορετικών δεδομένων.

Η εταιρεία μας, Updaters.gr, θέτει στη διάθεσή σας και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος τις πιο προηγμένες τεχνικές διεπαφής και εξαγωγής δεδομένων από όλες τις διαθέσιμες κρατικές και διεθνείς βάσεις δεδομένων και API.

Χρησιμοποιούμε δυνατότητες εξόρυξης δεδομένων (data mining), ElasticSearch, SQL και AI intelligent Search δίνοντας απαντήσεις και παρέχοντας λύσεις ακόμη και εκεί που φαίνεται να μην υπάρχουν!

Έχουμε αντιμετωπίσει δεκάδες τέτοια περιστατικά, αποδίδοντας με επιτυχία αποτελέσματα και ηρεμία στους πελάτες μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε τέτοιο πρόβλημα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.